flickr

The Grey


Ian Mackenzie Jeffers'in Ghost Walker adlı kısa kitabından uyarlanan yapım, 2012 yılı içerisinde izleyici ile buluştu. Yönetmenliğini Joe Carnahan'ın üstlenmiş olduğu yapım, 117 dakikalık bir süreç içerisinde vahşi yaşamın acımasızlığını tüm gerçekçiliği ile gözler önüne seriyor. Baş rollerini Liam Neeson (Ottway), Dermot Mulroney (Talget) ve Frank Grillo (Diaz) üstleniyor. Söz konusu vahşi doğa, özellikle de kurtlar olduğunda şansınız en alt seviyeye geriliyor.
Liam Neeson'un oyunculukta devleştiği bir film olmasının yanı sıra, benzersiz kurgusu ile de film izlenilmesi, izletilmesi gerekenler listesinde üst sıralarda yer almayı başarıyor. Belirtmeden de geçmemeli filmin bitişin de yer alan cast akışından sonraki sahnenin de atlanmaması gerekiyor. Her ne kadar acımasız olarak tasvir edilseler de saygın yaratıklardan en değerlisidir kurtlar!


Once more into the fray
Into the last good fight I'll ever know
Live and die on this day
Live and die on this day
Şahsi Kanaatim 9/10
IMDb Puanı ise 7/10

Share this:

YAZAR HAKKINDA

Ceyron Louis

2010-14 yılları arasında Mersin Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nde okudu. Bölümününden birincilik, fakültesinden ise ikincilik derecesi ile mezun oldu. Akademik çalışmalar, yazarlık, fotoğrafçılık ve grafikerliğe dair ürettiği ürünler ile eleştirel akla katkılarını sunmaya devam etmektedir.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder