flickr

The Fountain


Yönetmenlik ve sahne senaristliğini Darren Aronofsky'nin, hikaye yazarlığını ise Ari Handel'in üstlendiği yapım, toplamda 96 dakika sürüyor. Filmin baş rol oyuncuları arasında ise Hugh Jackman (Tomas / Tommy / Tom Creo), Rachel Weisz (Isabel / Izzi Creo) ve Ellen Burstyn (Dr. Lillian Guzetti) yer alıyor. Aşık olabilir misin? Aşkın gerçek anlamını kavrayabilir misin? Peki ama sonsuzluğun pençesinde kıvranan, bir sevdalı olmayı dileyebilir misin? Sembolik bir anlam taşıyan, Adem ve Havva'nın cennet bahçesinden kovulurken ki hikayelerine kadar uzanan büyük bir aşk romanına hazır mısınız?
Sembolizmin derinden hissedildiği bu yapım, sonsuzluk arzusunun ve yaşam ile ölüm arasında ki ince çizginin aşkla harmanlanmış doğasını bütün çıplaklığı ile gözler önüne seriyor. 

IMDb Puanı 7.2/10
Şahsi Kanaatim 9.5/10

Share this:

YAZAR HAKKINDA

Ceyron Louis

2010-14 yılları arasında Mersin Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nde okudu. Bölümününden birincilik, fakültesinden ise ikincilik derecesi ile mezun oldu. Akademik çalışmalar, yazarlık, fotoğrafçılık ve grafikerliğe dair ürettiği ürünler ile eleştirel akla katkılarını sunmaya devam etmektedir.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder