flickr

Mr. Nobody


Yönetmenlik ve senaristlik koltuğunda Jaco Van Dormael'in oturduğu yapım, toplamda 141 dakika sürüyor. Filmin baş rol oyuncuları arasında ise Jared Leto (Nemo Adult / Old Nemo), Sarah Polley (Elise), Diane Kruger (Anna), Linh Dan Pham (Jean) yer alıyor. Kendinizi çoğunlukla izlediğiniz bir çok filmde yer alan karakterler ile özdeşleştirirsiniz. İşte, benim için tam da öylesi mükemmel bir yapım Bay Hiçkimse. Gerçekten de kimsin?
Hayatında karar verdiğin seçimlerin, yankıları, veya diğer açıdan yaklaşmak gerekirse, 1. değilde 2. yolu ya da 3.sünü seçseydin eğer hayat seni nereye sürükleyecekti dersin?  Peki ama zaman, zaman dediğimiz olgu nasıl işler? Evrenin düzeni, sonsuz mudur sence? Bütün bu sorulara cevap arayan Mr. Nobody, farklı kurgusu ile zorlu bir yapım olduğunu ispatlıyor. Ama bana öyle geliyor ki, bu dahiyane filmi izlemeden ölmek, çok büyük bir kayıp olur...

IMDb Puanı 7.8/10
Şahsi Kanaatim 9/10

Share this:

YAZAR HAKKINDA

Ceyron Louis

2010-14 yılları arasında Mersin Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nde okudu. Bölümününden birincilik, fakültesinden ise ikincilik derecesi ile mezun oldu. Akademik çalışmalar, yazarlık, fotoğrafçılık ve grafikerliğe dair ürettiği ürünler ile eleştirel akla katkılarını sunmaya devam etmektedir.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder