flickr

Into the Wild


Yönetmenliğini ve senaristliğini Sean Pean'in üstlendiği, baş rollerinde ise; Emile Hirsch(Chris Mccandless), Vince Vaughn(Wayne Westerberg), Catherine Keener(Jan Burres),Kristen Stewart(Tracy Tatro) ve Marcia Gay Harden(Billie McCandless)'in yer aldığı yapım, 2007 ABD yapımı olarak izleyici karşısına çıkıyor.
Chris Mccandless'ın gerçek hayat hikayesinden uyarlanan film; hem sevinç, hem de üzüntü duygularını özgürlük hissi ile ustaca bileştirerek, izleyicinin beğenisine sunuyor. Hani düşlersiniz, hayal edersiniz ya, karşınıza öyle bir yapım çıksa da onu izleyip hayatınızı yeni baştan bir kere da gözden geçirseniz, işte öylesi mükememelliğe sahip bir yapım Into the Wild. Modern hayatın yalanlarından, insanların riyakarlıklarından sıkılarak vahşi yaşama doğru uzun ama doyurucu bir 140 dakikalık serüvene çıkıyor Chris. İzlenmesi izletilmesi gereken gerçek bir yaşam öyküsü.  Müzikleri ile de adından çokca söz ettiren İnto The Wild'ın soundtrackleri Pearl Jam grubunun vokalisti Eddie Vedder tarafından seslendiriliyor.

Şahsi kanaatim 8/10

IMDb Puanı ise 8.2/10


Share this:

YAZAR HAKKINDA

Ceyron Louis

2010-14 yılları arasında Mersin Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nde okudu. Bölümününden birincilik, fakültesinden ise ikincilik derecesi ile mezun oldu. Akademik çalışmalar, yazarlık, fotoğrafçılık ve grafikerliğe dair ürettiği ürünler ile eleştirel akla katkılarını sunmaya devam etmektedir.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder