flickr

Game of Thrones


HBO yapımı olarak, 2011 yılı itibari ile izleyicinin beğenisine sunulan efsanevi Taht Oyunları'yla karşınızdayım. Dizi de baş rolleri; Lena Headey(Cersei Lannister), Peter Dinklage(Tyrion Lannister),Maisie Williams(Arya Stark) ve daha birçok ünlü yıldız paylaşıyor. İktidar hırsı ile yanıp tutuşan hanedanlıklar, taht adına verilen kanlı mücadeleler, insan doğasının en düşkün özelliklerini açığa çıkaran enfes bir yapım... İnsan oğlunun daha ne kadar alçalabileceğini gözler önüne seren George R. R. Martin tarafından yazılan "Buz ve Ateşin Şarkısı"adlı serinin tv ekranlarına uyarlanmış şekli.
Yapımcılığını; David Benioff ve D.B. Weiss'ın üstlendiği bu benzersiz dizinin kitapları dahil hiç bir bölümü kaçırılmadan soluksuzca takip edilmedi. İzleyicileri ufak bir uyarıda bulunmakta boynumuzun borcu; bu dizide her daim iyi karakterler kazanmıyor. Ayrıca +18 sahnelerin yoğunlukta olduğu yapım, aile ortamında izlenilmeye uygun halde sansürlü versiyonu ile de takip edilebilir.

Şahsi Kanaatim 9/10
IMDb Puanı ise 9.4/10


Share this:

YAZAR HAKKINDA

Ceyron Louis

2010-14 yılları arasında Mersin Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nde okudu. Bölümününden birincilik, fakültesinden ise ikincilik derecesi ile mezun oldu. Akademik çalışmalar, yazarlık, fotoğrafçılık ve grafikerliğe dair ürettiği ürünler ile eleştirel akla katkılarını sunmaya devam etmektedir.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder