flickr

3 Idiots


Bollywood'un Rajkumar Hirani yönetmenliğinde 2009 yapım yılı ile izleyici karşısına çıkardığı, son dönemlerin en revançtaki yapımlarından birisi olma özelliğini taşımakta 3 Idiots. Her zaman Hollywood'un egemen bakış açısı içerisinde, gözlerimizin görselliğin, güzel ve zenginlik izleri ile kamaştırıldığı Batı aleminden 170 dakikalık mükemel ötesi bir serüven ile ayrılmaya ne dersiniz?
Baş rollerinde; Aamir Khan ( 'Rancho' Shamaldas Chanchad), Madhavan (Farhan Qureshi) ve Sharman Joshi (Raju Rastogi) isimlerinin yer aldığı yapım; gerek diyaloglar, gerekse de oyunculuklarda ki başarılı çıkışlar nedeni ile izlenmesi, izletilmesi gereken yapımlar arasında yer almayı başarıyor. Mükemmeliyetçi bir çizgide izleyerek, herşeyin güzel olabileceği yaklaşım tavrı takınılması her ne kadar şahsım adına olumsuzluğu simgelese dahi; açın 3 İdiots'u, rahatça arkanıza yaslanın ve hem gülüp, kahkahalar atmanın hem de gözlerinizin dolmasının bir arada nasıl da gerçekleşebileceğinin tadına hayretler içerisinde varın.


Şahsi Kanaatim 9,5/10
IMDb Puanı ise 8,3/10




Share this:

YAZAR HAKKINDA

Ceyron Louis

2010-14 yılları arasında Mersin Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nde okudu. Bölümününden birincilik, fakültesinden ise ikincilik derecesi ile mezun oldu. Akademik çalışmalar, yazarlık, fotoğrafçılık ve grafikerliğe dair ürettiği ürünler ile eleştirel akla katkılarını sunmaya devam etmektedir.

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder